Islandsk politi avslører «mystisk hemmelighet» i bilen

«Revolusjonerende» om flere oppdager denne bryteren.

(upublisert) Opprettet
Vår islandske venn, politimannen Birgir Örn Guðjónsson er tilbake for å lære oss om sikkerhet i bilen. Som han sier selv: - Denne videoen kan endre verden. I det minste gjøre den litt tryggere. Dette mystiske og skjulte trikset kalles av de lærde for blinklys. Nei, det er ikke en myte. De finnes, og alle skal ha dem i bilen sin. Mange som har beveget seg litt rundt på landeveiene kan nok si seg enig i at bruken av blinklys virker å være ikke-eksisterende blant enkelte bilister, til stor frustrasjon og potensiell fare for andre i trafikken. Dette er langt fra kun et norsk problem, siden våre naboer på sagaøya må gå til slike skritt for å gjøre sine medbilister oppmerksomme på riktig varsling. Det er bare å spre det gode budskap: Språkkurs Birgir er samme mann som tidligere har lært opp resten av verden i hvordan man egentlig skal uttale det vulkanske fjellet Bárðar­bun­ga. Det er bare å spisse ørene og ta et lite språkkurs:

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.