- Ikke svelg den!

Han angrer med en gang han har slukt verdens sterkeste chili.

(upublisert) Opprettet
Noen må alltid lære på den harde måten ... Denne gutten ble utfordret til å smake på verdens sterkeste chili, bhut jolokia, og bestemte seg for at den beste måten å smake var å sluke den hel. Det var ingen god idé ... Chilien går ofte under navnet spøkelseschili fordi den kommer tilbake for å hjemsøke deg senere. Den slår ut de fleste og setter hele nervesystemet ut av spill. Det gjør så vondt å se hvordan gutten reagerer når man selv vet hvor sterk den mildere typen chili kan være. Nå går videoen verden rundt og vi håper for all del at ingen andre utfordrer vennene sine til å gjøre det samme. Dette kan nemlig være livsfarlig da de fleste får pusteproblemer. Vi vet ikke hvordan det gikk med gutten, men forhåpentligvis fikk han drukket melk eller spist en yoghurt for å døyve smertene.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.