Hvor mye kan du om Friends?

En umulig quiz om Friends. Klarer du alle spørsmålene, er du god.

(upublisert) Opprettet
I dag er det 20 år siden den Friends dukket opp på TV for første gang. Etter ti sesonger, var serien ferdig i 2004. Men det betød slettes ikke slutten for den populære vennegjengen, som stadig lever videre i form av repriser.
Kan du mye om Friends? Bevis det. SOL har nemlig laget en quiz for Friends-ekspertene. Hvor mange klarer du? Friends regnes som en av de største situasjonkomediene i historien. Rundt 52,5 millioner amerikanske seere så avslutningsepisoden i USA i 2004. Iløpet av ti sesonger, vant serien hele 63 priser og ble nominert til 174.  Trenger du å friske opp Friends-kunnskapene? Her er de 236 mest minnerike sekundene av serien:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.