Vis mer

Hvalen vil så gjerne ha litt nær­kon­takt

Kajakkere fikk hjertet i halsen under hvalsafarien.

(upublisert) Opprettet
Det var under en hvalsafari i Monterey Bay i California at to kajakkere fikk mer nærkontakt med en knølhval, enn de hadde ønsket seg.

For ut av det blå bykset hvalen opp i luften og deiset ned igjen i vannet, bare centimetere fra kajakken deres. Den utrolige hendelsen ble filmet av turister på en hvalsafaribåt like i nærheten.

Det var Sanctuary Cruises, som arrangerte hvalsafarien og publiserte videoen på YouTube. De opplyser at kajakkerne slapp fra hendelsen med kun å bli våte.

Sjekk også denne: Hørte lyder fra vannet - gjorde utrolig funn

«Flere hvaler dukket opp ved kajakkene. Det var morsomt. Før vi visste ordet av det spratt den opp over kajakkerne. Det var heavy», skriver de under videoen på YouTube.

Sanctuairy Cruises opplyser at det er Larry Plants som har filmet videoen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.