Husker du hvor du så Justin Bieber første gang?

Det var ganske sikkert her på SOL!

(upublisert) Opprettet
Tenåringsidolet Justin Bieber er i Oslo, og horder av hylende tenåringsjenter løper rundt i byen med «JB» skrevet i pannen ... Søtt eller slitsomt? Kommer an på hvem du spør ...

De er mange, de er høylytte og de har flokket til Oslo for å se og høre Justin Bieber (foto: Scanpix)

- Vi så det med en gang


Så, ikke for å skryte altså, men vi var rimelig tidlig ute med Bieber-feberen her på SOL.

I november 2009 fant SOL Barn og Ung-redaksjonen videoen «One less lonely girl» på Youtube, og ble naturlig nok solgt etter første gjennomlytting:

«Vi så med en gang at Justin hadde hele pakka. Han var flink til å synge, utrolig sjarmerende, han danser og spiller gitar, klart alle ville falle for han», sier Marit R. Nielsen i SOL Barn og Ung.

«Dette var midt i blinken for vår målgruppe på barn og ung som savnet noe mer profesjonelt og ordentlig»

166 millioner visninger - så langt


Da var Justin 15 år og låta «One time» hadde blitt sett 1 million ganger i løpet av den korte tiden den hadde ligget ute ... 

Da videoen ble vist på forsiden av SOL klikket folk vilt og nå er den sett over 160 millioner ganger (ok, ikke alle har sett den hos oss, men likevel)!

Slik ble han tenåringskjendis


Resten er historie, som de sier. Store og små får rett og slett ikke nok av fløtepusen med den litt for lange panneluggen.

Siden høsten 2009 har han gitt ut nye låter og videoer, samarbeidet med store popstjerner, fått over 22 millioner følgere på Twitter, blitt sammen med den smellvakre Selena Gomez , blitt saksøkt over et påstått farskap (søksmålet ble senere droppet, gitt) og blitt parodiert. Bra jobba av en 18-åring!

Så, til ære for alle jenters drømmegutt (i hvert fall en stund til), her er landeplagen over alle landeplager: 

Ikke nok ennå? Bevis hvor stor fan du er ved å ta Justin Bieber-quizene fra Start.no:For deg som virkelig har peiling, her er en skikkelig vanskelig Bieber-kunnskapsquiz:Så hvordan er ditt forhold til Justin? Bør han bli i landet til evig tid, eller dra så fort som mulig? Fortell i kommentarfeltet under!

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.