Husker du denne jenta? Slik ser hun ut i dag

Se hvor mye kjendisbarna har forandret seg.

Paris Jackson


(FOTO: NTB Scanpix)

Paris, eller Paris-Michael Katherine Jackson som hun egentlig heter, er den eneste datteren til «kongen av pop». Pappa Michael Jackson var nøye med å skjule barnas ansikt da de var yngre, så det finnes få bilder fra de tidligere årene.

Hun har i dag blitt 18 år og går, ifølge Biography.com, på privatskole i California sammen med brødrene sine. I slutten av februar klippet Paris av sinne lange mørke lokker, og har nå fått en en blond og langt kortere frisyre.

Maud Angelica Behn


(FOTO: NTB Scanpix)

Maud Angelica er, som mange vet, det eldste barnet til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn. Tro det eller ei, men hun blir snart 13 år gammel.

Etter to år i London flyttet familien hjem til Norge og bosatte seg i Lommedalen. Maud Angelica går nå på Steinerskolen i Bærum sammen med søstrene sine Leah Isadora og Emma Tallulah.

Beckham-barna


Slik så de ut før. Fra venstre: Harper Seven, Cruz David, Romeo James og Brooklyn Joseph. (FOTO: NTB Scanpix)

Barna til David og Victoria Beckham har ikke bare arvet foreldrenes utseende, men også talentet deres. Cruz smeltet hjerter verden over da foreldrene nylig la ut to sangvideoer på Instagram. 11-åringen blir hyllet som den nye Justin Bieber, skriver Se og Hør.

Begge storebrødrene, Romeo (13) og Brooklyn (17), har sikret seg lukrative modellkontrakter. Allerede som 12-åring debuterte Romeo som modell for Burberry og eldstemann signerte nylig kontrakt som motefotograf for det samme klesmerket.

Harper er bare 4 år, men allerede rukket å gjøre seg bemerket i motebransjen, skriver The New York Times. Slik ser Beckham-barna ut i dag:

Slik ser de ut nå. Fra venstre: Harper Seven, Cruz David, Romeo James og Brooklyn Joseph. (FOTO: NTB Scanpix)

Suri Cruise


(FOTO: NTB Scanpix)

Første gang verden så Suri Cruise satt hun på innsiden av farens jakke på forsiden av Vanity Fair, men mye har skjedd siden den gang. Datteren til Tom Cruise og Katie Holmes ble nylig 10 år, og det gikk slettes ikke ubemerket hen.

I anledning bursdagen hyllet moren datteren på Instagram og la ut en kunstverk hun har laget, skriver ET.

Jaden Smith


(FOTO: NTB Scanpix)

Jaden Smith har spilt i flere filmer, men ble for alvor et kjent fjes da han som 12-åring spilte hovedrollen i Karate Kid, regissert av norske Harald Zwart. Sønnen til Will Smith og Jada Pinkett Smitt har også utmerket seg som rapper og grunnlegger av klesmerket MSFTSrep.

Jaden har rukket å bli 17 år og har vokst opp til å bli en eksentrisk og kreativ ung mann. Han fikk blant annet mye oppmerksomhet da han troppet opp på skoleball utkledd som en superhelt, skriver Se og Hør.

Marius Borg Høiby


(FOTO: NTB Scanpix)

Det er ingen tvil om at sønnen til kronprinsesse Mette-Marit har vokst fra kallenavnet sitt «lille Marius». Gutten med de blonde lokkene har nå blitt 19 år og har de siste tre årene satset på ski på Wang toppidrettsgymnas i Oslo sentrum.

Tro det eller ei, men nå har faktisk Marius blitt russ. Kronprinsessesønnen var på plass da Asker-russen presenterte sine russebusser i helga, skriver TV 2. Navnet på bussen til Marius er Normandy, og guttene beskriver bussen som «et rullende spaceship på fire hjul».