Hunden Sherlock lurte alle trill rundt

Aviser verden over gikk rett i fella.

(upublisert) Opprettet
Videoen om detektivhunden Sherlock går sin seiersgang i sosiale medier. Nå viser det seg at nyheten er for søt til å være sann.
Vi er stort sett vant til å se hunder som sporer opp narkotika på flyplassen, men Sherlock hadde en litt annen jobb. Han var angivelig ansatt i flyselskapet KLM for å spore glemte gjenstander og gjenforene de med eierne. Dagbladet, Aftenposten, Daily Mail, Huffington Post og var blant de store avisene som meldte om den sensasjonelle nyheten. Kort tid etter, meldte Washington Post at Sherlock dessverre bare er et PR-stunt. - Sherlock kan gjøre noe ingen andre kan. Han er et supert tilskudd til selskapet, sier en flyplassansatt i reklamefilmen. I videoen ser vi Sherlock heroisk leverer tapte gjenstander tilbake til eieren. Ofte til og med før de merket at de hadde mistet noe. Dessverre kommer neppe denne hjerteknuseren til å dukke opp på flyplassen med det første.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.