Vis mer

Hun betalte matvarene til en fremmed mann - fikk sjokk på jobb få uker senere

- Jeg ville selvfølgelig ha likt å gi ham en stor klem og si tusen takk.

(upublisert) Opprettet


Historien om Tracy Warshal fra Georgia i USA og den fremmede mannen rører i disse dager mennesker verden over.

Grunnen? En hyggelig gest på matbutikken som viste seg å være gull verdt.

Slik starter Warshal historien når hun legger den frem på Facebook:

- Vi glemmer ofte de små tingene i livet som betyr mest. Da jeg oppdaget en mann som hadde glemt lommeboken sin på butikken Adli USA, betalte jeg for matvarene hans. Det var bare frukt og kostet ikke mer enn 8 dollar (rundt 50 norske kr.).

Mannen takket pent og spurte kvinnen om å få navnet hennes. Han fikk imidlertid bare fornavnet, men så på logoen på t-skjorten hennes at hun jobbet for Piedemont kreftinstitutt, skriver ABC News.

Dagene gikk og den 39 år gamle kvinnen tenkte ikke noe mer på det som hadde skjedd i matbutikken. Men etter noen uker kom den utrolige beskjeden på jobb.

- Jeg ble virkelig sjokkert da jeg fant ut at den samme mannen hadde donert 10.000 dollar (rundt 80.000 kr.) til Piedmonts-fondet i mitt navn, skriver 39-åringen på Facebook.

Hun vet fortsatt ikke hvem den gavmilde mannen er.

- Jeg respekterer at han ønsker å forbli anonym, men jeg ville selvfølgelig ha likt å gi ham en stor klem og si tusen takk, sier Warshal, ifølge Nettavisen, som omtalte saken først i Norge.

Her kan du lese original-innlegget:

Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.