Hipp hurra! Julius har bursdag

La oss hylle Norges mest kjente ape sammen.

(upublisert) Opprettet


I dag fyller selveste Julius 36 år. Den lille luringen, som vel må kunne kalles nasjonalsjimpansen vår, har hatt mange innholdsrike år i Kristiansand dyrepark.

Vi krysser fingrene for at han får mange flere!

Så la oss sammen feire noen av de viktigste begivenhetene i Julius' liv, og hylle den animerte villbassen på dagen hans.

Julestria tok overhånd, så Julius kombinerte like greit niårsdagen med julefeiringa.18 år gammel og en trøtt type. Ingen dameplaner ennå.

(FOTO: Nicolai Prebensen, VG)(FOTO: Nicolai Prebensen, VG)

I 1999 havnet han derimot i et pikant trekantdrama med kjæresten Josefine og halvbroren sin Billy.

(Foto: Nicolai Prebensen/VG)
(Foto: Nicolai Prebensen/VG)
Ti år senere inviterte han til 30-årsdag, uten at han er redd for å være barnslig iblantDen velvoksne typen spriter stadig opp hverdagen med en tur i sklia:... og blir helt vill når «Mamma» kommer på besøk:Han feiret 100.000 følgere og nettkjendisstatus med kaker og brus:Og er i flott form enda. Ryktene om hans død viste seg i alle fall å være sterkt overdrevet


Og la oss ikke glemme Juliussangen!
Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.