Her innser hun at hun ikke er alene i busskuret

Oslo-folket ble skremt av slanger og sjarmert av pingviner.

(upublisert) Opprettet
I løpet av våren har det britiske mediehuset BBC utført flere stunt i Norge, blant annet med Norges skistjerner på vill kjøretur med den lite snakkesalige figuren «The Stig» under lanseringen av BBC Brit. I april var det kanalen BBC Earth som skulle promoteres i Norge og da fikk flere nordmenn oppleve ubehagelige og spenstige møter med ville dyr. For på blant annet Jernbanetorget satte TV-kanalen opp et kamera på holdeplassen. Dette filmet vekk fra reklameskiltet og de som sto inne i busskuret kunne se ut mot fortauet som om det kun var et vindu der. Og mens nordmennene ante fred og ingen fare, så spratt det ene dyret etter det andre frem på skjermen. Slanger og pingviner snek seg frem blant menneskene som sto foran kameraet og ventet, og dyrene ble så virkelige, at flere ansiktsuttrykk røpte at ikke alle skjønte trikset i første omgang.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.