Vis mer

Her gjen­for­enes endelig hund og eier

Det ble et virkelig gledelig gjensyn da den stjålne hunden Lola endelig fikk møte matmor igjen.

(upublisert) Opprettet
Politiet i Essex har publisert denne hjertevarme videoen som viser øyeblikket den stjålne mopsen Lola ble gjenforent med matmor Kate Witham.

Witham fryktet at hun aldri ville få se igjen Lola etter at mopsen ble stjålet under et innbrudd i Harlow i Storbritannia.

Men under et politiraid kom politiet i Essex over Lola, og etter litt leting, fant til slutt ut hvem som var hennes rettmessige eier.

Sjekk også: Derfor er hunder det beste kjæledyret

«Så snart jeg så henne og så halen hennes gå i hundre, så visste jeg det var henne. Jeg er overlykkelig over å ha fått henne tilbake», forteller Witham ifølge en pressemelding politiet i Essex har publisert.

I forbindelse med raidet ble tre personer pågrepet. To av dem ble senere løslatt mot kausjon, mens en tredje ble løslatt uten siktelse.

Få deg en god latter: Øyeblikket når hunder glemmer å være hund

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.