Vis mer

Her går en mengde slanger til angrep på kameraet

- Måtte vaske giften av det.

(upublisert) Opprettet

Da en mengde klapperslanger lå samlet i en grop i Montana 9 oktober i år, bestemte amerikaneren Michael Delaney seg for å feste GoPro-kameraet sitt til en pinne og filme dem på nært hold. Det likte slangene dårlig, skriver Huffington Post.Slangene går til angrep på kameraet, og klarer til slutt å rive det av pinnen. Dermed havner det nede i gropen mens slangene åler seg rundt det. Delaney etter hvert å fiske kameraet opp fra slangene med en hockeykølle.

Videoen av hendelsen har i skrivende stund allerede over 5 700 000 visninger på Youtube.

- Jeg fikk akkurat noen veldig gode slangebilder. GoPro-kameraet ble revet a pinnen av en slange, og landet i en haug med slanger. Fisket det ut med en hockeykølle og er akkurat ferdig med å vaske giften av kameraet, skriver han på Facebook.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.