Her fjerner han en av verdens giftigste slanger fra familiens kjøkken

En av verdens giftigste slanger hadde funnet seg det «perfekte» hi.

(upublisert) Opprettet


Australia er ikke et land for pyser. Landet bortimot flommer over av livsfarlige dyr. Alt fra krokodiller og alligatorer til giftige edderkopper og ikke minst slanger.

Sjekk også denne: Én god grunn til å ikke besøke Australia

Denne uheldige kvinnen i dette hjemmet i Adelaide oppdaget at hun hadde en ubuden gjest bak kjøleskapet og tilkalte en slangefanger. Det skulle vise seg å være en svært smart idé.

For da slangefangeren dro frem kjøleskapet fant han en Østlig brunsnok (Eastern brown snake), verdens nest giftigste landbaserte slange. Ikke nok med det, den var høygravid.

Sjekk også: Bonden klemte på slangen - da tøt ofrene ut

Slangefangeren kunne få dager senere avsløre at brunsnoken hadde lagt 13 egg, noe som fort kunne blitt 14 ufrivillige kjøkkengjester.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.