Her er Ylvis' nye musikkvideo

Kan Mr. Toot slå The Fox?

(upublisert) Opprettet
Bård og Vegard Ylvisåker har gjort seg bemerket i hele verden med flere av sine tidligere musikkvideoer. Nå har superbrødrene sluppet en splitter ny video. Mr. Toot er av den mer eksotiske varianten, men er absolutt fengende - i kjent Ylvis-stil. Musikkvideoen ble lagt ut på Youtube tirsdag kveld, og visningstallene stiger fort.
Ylvis har kun hatt tre sendinger med I kveld med Ylvis live, men har allerede rukket å slippe to nye videoer. På sesongpremieren fikk vi se Truckers hitch, som ble svært godt mottatt både i Norge og utlandet. Brødrenes desidert største hit er The Fox. I skrivende stund har den svimlende 452,5 millioner visninger på Youtube. I likhet med Truckers hitch og The Fox, står Stargate også bak denne låten.  Tror du Mr. Toot kommer til å ta verden med storm?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.