Her er den nye «Fifty Shades of Grey»-traileren

Massiv interesse for filmen. Se den heite traileren her.

(upublisert) Opprettet
Universal slapp i natt en splitter ny smakebit av «Fifty Shades of Grey»-filmen. Og den er enda heitere enn den første traileren.
Det er knyttet høye forventninger til filmen, som er en av vinterens mest omtalte. I februar neste år, får vi møte Anastasia Steele som utvikler et dampende hett forhold til foretningsmannen Christian Grey. Rollene spiller av Jamie Dornan og Dakota Johnson. Filmen er basert på suksessbøkene til  E. L. James som har solgt over 100 millioner eksemplarer verden over. De første levende bildene av filmen ble sluppet i juli. Allerede seks dager senere hadde filmtraileren knust alle rekorder. Med over 35 millioner visninger på YouTube, ble den omtalt som årets mest sette filmtrailer. Filmen er forventet å være spekket med erotiske scener, noe hovedrolleinnehaver Dakota Johnson hadde null problemer med under innspilling. - Jeg eier ikke skam, har hun uttalt ifølge Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.