Her bryter politimennene ut i dans

Men hvem er best, Norge eller Sverige?

(upublisert) Opprettet
Den svenske politimannen Erik Billving fikk seg nok en god bunt nye fans på lørdag. da han troppet opp på en fritidsklubb i Stockholm-bydelen Hässelby. Tjenestemannen ble utfordret til dansekamp, og tok utfordringen på strak arm. Den lettbente forestillingen ser du i videoen under, som kommer fra Instagram-brukeren teddy_vidal. Et lengre klipp er lagt ut på Youtube av Isis Salvo Silva.

A video posted by LPC - 163 (@teddy_vidal) on

Dette er ikke første gang den spretne polisen har utfoldet seg i. Dansebevegelsene til Billving ble et tema under Pride-festivalen i august også. I et intervju med Aftonbladet har han innrømt at dansingen kan komme nyttig med. Under en trafikkontroll var det en gang noen som åpnet vinduet på leiligheten sin og spilte den politikritiske låta Sound of Da Police. Billving svarte kontant med å danse i takt. - Når du stiller deg og breaker i uniform så tar det litt luft av kritikken deres. Det blir jo veldig avvæpnende, fortalte han avisa.

Norsk politijenka

Heller ikke her i Norge ser politibetjentene ut til å være redde for å ta seg en dans. De har vært rytmisk representert i «Drug Free Zone»-arrangementet i Oslo flere år på rad. For ikke å snakke om betjenten Stig Tonsjø, som stjal hele showet under innspillingen av en instruksjonsvideo på slutten av nittitallet med sine moves i klippet under. Hvem treffer best med dansetriksene sine, svenske eller norske politibetjenter? Vals inn en kommentar under, eller på SOLs Facebook-side
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer