Helgens hete filmtips

Lei av OL, eller trenger du en pause? Se en eller fem gode filmer i helgen.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler.

Thelma & Louise

Fredag 10. august kl. 21.30 (FEM) Filmen i seg selv er mer enn god nok grunn til å bruke tid på, men det skader vel ikke å se en purung Brad Pitt i bar overkropp, heller? Thelma & Louise var gjennombruddsfilmen for mannen som nå er en av Hollywoods aller største stjerner. De to damene kjører av sted for å ta en frihelg fra den kjedelige hverdagen. På veien stopper de på en bar, og etter det blir hverdagen aldri helt den samme.  

Wall Street

Lørdag 11. august kl. 21.00 (TV 2 Zebra) Charlie Sheen spiller en ung børsmegler som vil lykkes på Wall Street. Han innleder et samarbeid med finansgiganten Gordon Gekko (Michael Douglas) og får smake prisen for fremgang i den beintøffe finansverdenen. «Greed is Good», som Gekko sier.

The Queen

Lørdag 11. august kl. 21.00 (SVT2) «Folkets prinsesse», Diana, er nettopp omkommet i en bilulykke i Paris. Dronningen og familien mener det er best at de holder seg i ro bak Balmoral slotts lukkede dører. Folket er i sorg og forstår ikke valget. Den nyvalgte statsministeren Tony Blair forsøker å overbevise kongefamilien om at de må tale til folket om sorgen etter tapet av Diana. Mirren imponerte virkelig i denne rollen som dronning - og likheten er nifs til tider.     Natalie Portman og Clive Owen i Closer (foto: Filmweb.no).

Closer

Søndag 12. august kl. 21.00 (NRK3) En kjærlighetshistorie om tilfeldige møter, umiddelbare forelskelser og svik. Skjebnen gjør at fire mennesker møter hverandre og innleder ulike forhold til hverandre.    

Butch Cassidy og Sundance Kid

Søndag 12. august kl. 23.45 (TV 2) Paul Newman og Robert Redford ser jo nesten unge ut i denne filmen fra 1969. Livet er en fest for de tøffe westernkjeltringene. På dagtid raner de godstog og banker, og om kvelden sjarmerer de kvinner. De to kjekkasene mestrer begge deler med glans - inntil de får sheriffens menn på nakken. Da utvikler det hele seg til litt av en jakt.    
Falt ingen av filmene i smak? Vel, da håper vi du finner noen du liker her. Og tips oss gjerne om andre filmer du anbefaler - vi tar gjerne imot kommentarer i debattfeltet under. God filmhelg!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.