Helgens hete filmtips

James Bond og fylleangst - gjør deg klar for helgens filmer.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Jane Seymour og Roger Moore i «Live and let die» (foto: Filmweb.no).

Å leve og la dø

Fredag 19. oktober kl. 23.40 (TVNorge) TV-kanalene er glade i James Bond for tiden, noe vi nyter godt av. Fredag blir det gjensyn med Roger Moore i rollen som den udødelige britiske agenten. I denne filmen må han etterforske mordet på narkokongen Mr. Big. Gjerningsmannen er alt annet enn lettlurt. Heldigvis er det en langt enklere sak for Mr. Bond å forføre vakre Solitaire (Jane Seymour).   En klassiker - Keanu Reeves og Patrick Swayze i «Point Break» (foto: Filmweb.no).

Point Break

Lørdag 20. oktober kl. 08.00 (Canal 9) Johnny Utah (Keanu Reeves) er 25 år gammel og tidligere stjerne i amerikansk fotball. Han blir engasjert av FBI til å infiltrere et surfemiljø i det sørlige California. Bodhi (Patrick Swayze) er den karismatiske adrenalinjunkien som gjør hva som helst for et kick. De to blir venner, og snart har Johnny fått innpass i Bodhis verden som består av dager med surfing og endeløse fester om natten. Johnny nærmer seg løsningen på gåten, men får også lære Bodhis viktigste leveregel - hvis du ønsker det ultimate kicket, må du betale den ultimate prisen. Änglagård tok det norske folk med storm da den kom i 1992 (foto: Filmweb.no).

Änglagård

Søndag 21. oktober kl. 13.00 (TV 2) En rik, gammel mann dør i en ulykke. Hans barnebarn, en pike ingen i bygda visste om, arver herregården Anglagård. Fanny kommer fra byen, sittende på kjærestens motorsykkel og er av den litt naive typen. Hun blir en katalysator for bygdas skjulte konflikter. En lun og deilig komedie fra Sverige! Filmen ble en stor suksess, og det ble laget to oppfølgere.   Sjelden har en fylleangst vært så morsom (foto: Filmweb.no).

Hangover

Søndag 21. oktober kl. 21.00 (MAX) En av de morsomste filmene laget de seneste årene. Og for et plott! Doug forsvinner etter sitt eget utdrikningslag. Kameratene hans husker ingenting (og vi mener, INGENTING) fra dagen før og må nøste opp i gårsdagens hendelser for å finne ham. Litt spesielt å lage en film ut av fylleangst, kanskje - men det fungerer overraskende godt.   Daniel Craig er James Bond (foto: Filmweb.no).

James Bond: Quantum of Solace

Søndag 21. oktober kl. 21.00 (TV 3) Helgen begynte med Roger Moore som agent 007. Søndag avsluttes den med Daniel Craig som James Bond. «Quantum of Solace» fortsetter der det actionspekkede eventyret fra Casino Royale sluttet.  Forrådt av Vesper, kvinnen han elsket, kjemper 007 mot en organisasjon som er farligere enn både han og M hadde trodd på forhånd. Action og spenning til siste slutt i denne filmen fra 2008.  
Falt ingen av filmene i smak? Vel, da håper vi du finner noen du liker her. Og tips oss gjerne om andre filmer du anbefaler - vi tar gjerne imot kommentarer i debattfeltet under. God filmhelg!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.