Helgens hete filmtips

Det beste med høsten er at det er helt greit å holde seg innendørs. Benytt anledningen til å krølle deg sammen under teppet, og hygg deg med noen gode filmer i helgen.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Klassikeren om den store apen kom i ny innpakning i 2005.

King Kong

Fredag 26. oktober kl. 21.30 (TV3)   Filmen om kjempegorillaen King Kong kom allerede i 1933, men det var først i 2005 at den Oscar-vinnende Peter Jackson regisserte nyinnspillingen med Naomi Watts og Jack Black. En filmregissør og hans team drar til mystiske Skull Island for å spille inn noen scener til en film. De finner snart ut at øya ikke er øde. De tar med den enorme gorillaen til New York. Men hvor lenge kan egentlig mennesker holde en gigantisk ape fanget?   «Den grønne mil» har fått 9,4 i gjennomsnitt av seerne på Filmweb.no.

Den grønne mil

Lørdag 27. oktober kl. 01.25 (TV 2) Elsket av publikum! I 1935 jobber Paul Edgecomb på avdelingen for dødsdømte fanger i fengselet Cold Mountain. Han erfarer at fangen John Coffey er i besittelse av helt spesielle evner, og lurer på om Coffey kan være uskyldig dømt. Tom Hanks og Michael Clarke Duncan får frem følelsesregistreret i denne filmen fra 1999.   Denzel Washington og Jodie Foster i krimfilmen «Inside Man» fra 2006.

Inside Man

Søndag 28. oktober kl. 21.00 (TV3) Det perfekte bankran utvikler seg raskt til et dødelig spill mellom en smart kriminell, en målbevisst politimann og en megler med skjulte motiver. Minuttene går, og situasjonen blir stadig mer anspent. Ett feilskjær kan være en katastrofe.   Det er ikke ofte du ser Kate Winslet og Jim Carrey slik.

Evig solskinn i et plettfritt sinn

Søndag 28. oktober kl. 21.00 (TV 2 Filmkanalen) Joel (Carrey) er overrasket over at kjæresten har fått slettet minnet omforholdet deres. Han bestemmer seg for å gjøre det samme. Men da vender følelsene for henne tilbake. Jim Carrey og Kate Winslet spiller litt andre roller enn vi kjenner dem for i denne fine filmen.   Frekk, frekkere, frekkest!

South Park - større, lenger og usensurert

Søndag 28. oktober kl. 22.25 (TV Filmkanalen) Stan, Kyle, Kenny og Cartman lyver seg inn på en film med voksen aldersgrense for å se favorittene: kanadierne Terrance og Phillip, som er frekke i kjeften og løse i magen. Det fører til at filmheltene blir satt i arrest og at foreldrene erklærer krig mot hjemlandet deres, Canada.    
Falt ingen av filmene i smak? Vel, da håper vi du finner noen du liker her. Og tips oss gjerne om andre filmer du anbefaler - vi tar gjerne imot kommentarer i debattfeltet under. God filmhelg!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.