Vis mer

HBO bekrefter to nye sesonger Modern Family

Gode nyheter for fansen.

(upublisert) Opprettet
Er du en av de som ikke kan få nok av Gloria, Phil Dunphy og Cameron? Da er dette svært godt nytt for deg.

HBO har nemlig bekreftet at det vil bli minst to nye sesonger av den populære serien. Sesong åtte av Modern Family går på amerikanske TV-skjermer nå, og vi kan glede oss over minst ti sesonger. 

Det er uvisst om serien gir seg etter det, men med 22 episoder i hver sesong har fansen minst 44 episoder å se frem til.

- Vi er veldig glade for at vi får tilbringe mer tid med disse karakterene, de fantastiske skuespillerne, våre ekstremt talentfulle manusforfattere og vårt utrolig crew. Alle er som en familie for oss. En bra type familie, ikke den typen som krangler hele tiden, sier Steve Levitan, en av seriens skapere, i en uttalelse.

Serien håvet inn priser siden vi ble introdusert for familien i 2009. De kan blant annet smykke seg med en flere Emmy-statuetter og en Golden Globe.

https://twitter.com/ModernFam/status/862442441328263168

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.