Han har flere hundre post-it-lapper på veggen. Årsaken er rørende

- Fantastisk å kunne hjelpe så mange mennesker.

(upublisert) Opprettet
Mason Wartman sluttet i jobben sin på Wall Street for å åpne en pizzarestaurant i Philadelphia. Det skulle vise seg å ikke bare forandre hans liv, men også livet til flere hunde andre.
Veggene hos Rosa's Fresh Pizza er full av post-it-lapper med oppmuntrende ord. I stedet for å få et pizzastykke for en dollar, klistrer kundene en post-it-lapp på veggen. Hjemløse kunder kan bruke de fargerike lappene som betaling for et pizzastykke. På kun ni måneder har den lille restauranten gitt vekk hele 8500 pizzastykker til sultne hjemløse. Den gode gjerningen har blitt svært godt mottatt blant de mellom 30 og 40 trengende som benytter seg av tilbudet. - Du ser kanskje ikke ansiktet til personen bak post-it-lappen, men det gir deg en følelse av medmenneskelighet og at noen bryr seg, sier en av Rosa's Fresh Pizzas kunder. Se den inspirerende videoen her:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.