Gutten får nok av hetsen - svarer med sekkepipe

- Den mest skotske måten å gjøre det på.

(upublisert) OpprettetHvordan håndterer man en person som roper ut hatefulle ytringer midt i bybildet? Om du er i Skottland, gjør du det med sekkepipe.

Videoen av hendelsen i Market Street i St. Andrews i Skotland, ble lastet opp på Youtube lørdag, og har mandag formiddag fått over 957.000 likes.

Akkurat hva mannen på torget sier er uklart, men folk i nærheten uttaler til The Courier at  tonen var agressiv og ødela atmosfæren.

Men det tar ikke lang tid før de ropene hans blir nesten uhørlige.

- Vår nye helt
I videoen høres setningen: - Her kommer vår nye helt; Sekkepipespilleren.
Mannens ytringer drukner helt i guttens sekkepipepill.

Til slutt står gutten helt oppi i ansiktet på mannen, mens han spiller «Scotland the Brave».

Lanchie Blair, som postet klippet både på Facebook og youtube, sier det treffende: Lokal gutt setter en stopper for hatytringer på den mest skotske måten som finnes.

- Det var fantastisk
The Courier har identifisert gutten som 14 år gamle Daniel Boyle.

- Folk prøvde å få ham til å tie stille. Jeg hadde sekkepipene mine i bilen og noen forelo at jeg skulle bruke dem til å overdøve budskapet hans, så jeg tok tak i dem og begynte å spille, sier han til avisen.

Han legger til at en folkemengde på omkring 200 personer begynte å juble.
- Det var fantastisk, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.