Gratulerer, du har fått bursdagskort fra helvete

For all del, ikke trykk på knappen!

(upublisert) Opprettet
To småbarnspappaer i California, USA, har de siste par årene hatt litt for lite å gjøre. Da den ene kom opp med idéen om å lage et kort hvert bursdagsbarn vil hate var de ikke sene med den første prototypen, og videoen av denne er 4 timer og 50 minutter lang. Hvorfor? Fordi bursdagssangen på innsiden av kortet er så lang. Men hva gjør at akkurat dette kortet skiller seg fra andre irriterende musikkort? Du får ikke stoppet det. Aldri. Det slutter ikke å synge. I det helt ferdige kortet har de kreative mennene lagt til funksjonen som gjør at hver gang du trykker på knappen hvor det står «press», den knappen som starter den evigvarende bursdagssangen til å begynne med, så øker den volumet. Så når bursdagsbarnet i god tro prøver å trykke på knappen for å stoppe sangen, jo, så blir den høyere og høyere og HØYERE. Gratulerer med dagen! For alltid ... Om du er av typen som liker å irritere bursdagsbarn på deres store dag, så lover karene at de skal gjøre alt for å få kortet ut i en butikk nær deg.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.