Vis mer

Gladnyhet! Netflix blir Disneys streamingtjeneste

Får vi Disney-universet i Norge også?

(upublisert) Opprettet
Ja, du leste riktig.

Er du en av dem som elsker Disney bør smilet sitte bredt nå. Netflix melder nemlig på sin nettside at de fra og med 2016 vil streame de nyeste Disney-filmene ekslusivt.

Med andre ord: magi finnes, nesten.

Videre kommer det fram at det ikke bare er det filmer fra Disney de vil streame, men også fra Marvel, Lucasfilm og Pixar. TIME skriver at de utvalgte filmene enda ikke er navngitt, men at utvalget kan bli stort.

Ifølge The Verge er alle Disney-filmene som går på kino i 2016 inkludert i avtalen, som Netflix angivelig betaler hundrevis av millioner i året for.

Selv om det enda ikke har blitt annonsert når, og om, Disney vil bli vist på norske Netflix, er det mange som bruker den amerikanske versjonen, der utvalget er større enn i den norske.

Så det kan hende Norge må vente litt lenger før vi får Disney-utvalget på Netflix. Men det er bare å glede seg til mer underholdning fra Netflix.

Se hva du kan vente på Netflix i tida framover her:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.