Vis mer

Gito ble funnet forlatt i en eske

Orangutang-babyen ble etterlatt for å dø – se den utrolige forvandlingen.

(upublisert) Opprettet
Den lille orangutang-babyen hadde blitt dumpet i en pappeske og etterlatt for å dø, da han ble funnet på Borneo.

International Animal Rescue ble raskt tilkalt i håp om å redde den hardt medtatte orangutangen.

Sjekk også: Onrangutangens mammahjerte smelter av menneskebabyen

«Våre arbeidere fryktet at han allerede var død. Selv våre med erfarne medarbeidere ble sjokkert over tilstanden hans. Det var en av de verste tilfellene av mishandling vi har vært borti», melder organisasjonen på sine nettsider.

Som en mumie


Orangutangbabyen ble gitt navnet Gito. Redningsarbeiderne sier at han var i en nesten mumie-lignende tilstand da han ble funnet, med en kraftig parasitt-infeksjon over hele kroppen.

Han ble raskt fraktet til dyrevernernes redningssenter og gitt behandling får dehydrering, underernæring og infeksjonen.

På bedringens vei


Redningssenteret kunne se klare forbedringer etter kun en uke og de tror nå at han vil overleve.

«Vi vil nok aldri få vite hva som skjedde med Gito i de første månedene av livet hans. Det er sannsynlig at moren hans ble drept og hennes traumatiserte barn ble revet fra henne og bragt inn i fangenskap. Han hadde kun fått kondensert melk, så han var så svak at han ikke en gang klarte å sitte oppreist».

Levert av

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.