Gammel uteligger med utrolig sang­pre­sta­sjon

Vi blir helt varme i hjertet av Bernards sang.

(upublisert) Opprettet


Uteliggeren Bernard gjorde en kald nyttårsaften litt varmere for noen av innbyggerne i Leeds i England da han sang den nydelige låta «Summertime». Og for en sangstemme og innlevelse han har!

Johnny Walker (35), som spiller gitar mens Bernard synger, forteller at det var uteliggeren selv som kom opp til ham og spurte om han kunne få synge med på en låt.

– Jeg bruker mye tid på å opptre og spille musikk i gatene, og jeg har sett denne mannen mange ganger opp gjennom årene, men jeg har aldri hørt han synge før, forteller Walker.

Videre forteller Walker at han ble helt satt ut av den utrolige fremføringen, så han spurte Bernard om han kunne synge en gang til, og ba noen forbipasserende filme opptredenen deres.

Walker, som selv tilbringer mye tid ute på gata, skriver følgende under videoen han har delt:

«Jeg håper Bernards utrolige improviserte versjon at «Summertime» hjelper andre å huske på at de ikke bør dømme folk på gata etter utseende, men etter det som ligger bak det ytre.»

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.