For folk flest er dette et mareritt, for Kevin er det nok en dag på jobb

609 meter. Smak litt på det.

(upublisert) Opprettet
Med sine 609 meter er KDTL TV-masten i byen Rowena sannsynligvis det beste utkikkspunktet over den flotte staten South Dakota i USA. Hvis du tør deg opp, da. Og for de fleste ville det nok vært utenkelig å slite seg opp den værbitte stammen, som verken har rekkverk eller vegger. For teknikeren Kevin Schmidt er det en helt vanlig dag på jobb. Som du ser i videoen øverst på denne siden, har Schmidt et yrke som vel kvalifiserer like mye til ekstremsport som noe annet. For når antenna helt på toppen av masten streiker og nekter beboerne i området tv- og radiosignalene sine, er det én mann som må på med arbeidshanskene. Skulle ikke det være drøyt nok, viser videoen under hvordan det gikk da en russisk-ukrainsk duo sneik seg opp til toppen av 632 meter høye Shanghai Tower. Blir du også svett i håndflatene?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.