Fiskene (20.februar - 20.mars) 2014

Hva sier stjernetegnet ditt om det nye året? Her får du svar.

(upublisert) Opprettet
fiskene Generelt: I år som i fjor går din ledende planet, den spirituelle Neptun, gjennom ditt eget stjernetegn. Det er alltid en bra kombinasjon, fordi det skaper harmoniske energier i kropp sjel og sinn.  Generelt kan man si at 2014 ikke er et år for å hige etter materielle verdier, men mer et år hvor du bør legge større vekt på din åndelige utvikling. I hvert fall bør du finne en fornuftig balanse på dette området. Dette tegner ikke til å bli det helt store reiseåret. Skal du først dra noen steder, tjener du på å ha en større hensikt eller mening bak reisen. Studiereiser er bra, men du får ikke noe gratis, så du bør regne med at det blir masse jobbing i så måte. Fra midten av juli blir du mer entusiastisk til reiser og turer. Men da bør du ikke utsette deg for noe dumdristig eller farefullt. Da kan du være mer uoppmerksom enn du ellers pleier å være. Med dette, god tur!

VIL DU HA FLERE PERSONLIGE SPÅDOMMER FOR 2014?: Sjekk vår horoskopside

Yrke, karriere og økonomi: Det er mye positivt som ligger i det som har med jobb og karriere i 2014. Frem til sommeren, skal du ikke se bort ifra at det kan komme et karriereskifte. Du er ganske heldig, så hold øyne og ører åpne for å søke på den drømmejobben du alltid har ønsket deg. Resten av året vil du få en fin ekspansjon i den jobben du gjør til daglig. Studier og utdannelse blir viktig. Dette er et år da økonomien kan svinge. Om dette er bra eller ikke, er det til syvende og sist du selv som avgjør. Men det lønner seg å vise både forsiktighet og omtenksomhet i pengebruken. Du bør i hvert fall avstå fra å ville ha noe, uansett hva det koster, for å si det slik. Frem til midten av juli, er du ekstra heldig. Det å vinne en gevinst, er slett ikke umulig. Men husk, her som ellers, du bør ikke la din impulsivitet styre din økonomi. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: 2013, og spesielt siste halvåret var for mange et fantastisk år for kjærlighet og romantikk. Dette forsetter også i store deler av 2014, og i første omgang frem til sommeren. Om du er singel og ikke fant seg en kjæreste eller gikk hen og forelsket seg i fjor, er det meget sannsynlig dette kommer til å skje før sommeren er omme. Da er du inne i en tid hvor du er svært opptatt av flørt, lek og svermeri. Men når det er sagt, bør du også legge inn en vis grad av realisme i dine amorøse eskapader. Tendensen er at du ser kjærligheten gjennom rosenrøde briller. Det er sikkert kjempekult så lenge det varer, men husk, du skal også våkne opp til en hverdag. Dette er ei heller et år hvor mange vil inngå mer forpliktende forhold eller ekteskap. Et år hvor du vil ha det litt gøy og skikkelig kose deg! Leveregel for 2014: Hev deg over småting, se heller det store bildet.

LES OGSÅ: Sjekk ditt dagshoroskop

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.