Filmkonkurranse: Vinn Battleship-premier!

Filmen Battleship har premiere på norske kinoer 11. april, og i den anledningen kan du vinne tre supre premiepakker hvis du svarer rett på et enkelt spørsmål.

Konkurransen er avsluttet, og vinnerne vil bli kontaktet. Følg med på SOL.no for flere konkurranser framover!

Battleship er et episk actioneventyr som utspiller seg til sjøs, i skyene og på land idet planeten vår kjemper for å overleve en invasjon fra verdensrommet.  I regissør- og produsentstolen finner vi Peter Berg (Hancock), som du kanskje husker som Dr. Billy Kronk fra sykehusserien «Chicago Hope», som gikk på TV 2. Siden da har han blant annet regissert den kritikerroste tv-serien «Friday Night Lights» som har blitt sendt på TVNorge. I rollene møter vi blant andre Brooklyn Decker og Liam Neeson og Alexander Skarsgård. Berg har gitt hovedrollen til Taylor Kitsch fra omtalte «Friday Night Lights». Her er det mye å glede seg til!

Dette kan du vinne

I forbindelse med kinopremieren kan vi lokke med tre premiepakker fylt med knallbra effekter som vi gir bort til tre heldige vinnere. I pakken finner du: * Battleship-spill fra Activision til PS3 eller Nintendo DS (vennligst oppgi hvilken du foretrekker) * Battleship-brettspill fra Hasbro * To gode, gamle sci-fi-filmer på Blu-ray fra Universal Pictures * Battleship-caps * Vanntett iPhone/iPod-etui med Battleship-motiv

Slik kan du vinne

For å vinne denne eksklusive premiepakken må du gi oss svaret på dette spørsmålet: * Hvilken kjent musikkartist spiller en av rollene i filmen Battleship?

Konkurransen er avsluttet, og vinnerne vil bli kontaktet. Følg med på SOL.no for flere konkurranser framover!

Trailer

© 2012 Universal Studios. All Rights Reserved.