Annonse

Filmkonkurranse: Snow White and the Huntsman

Filmen «Snow White and the Huntsman» er aktuell på norske kinoer, og i den anledning kan du vinne tre supre premiepakker hvis du svarer rett på et enkelt spørsmål.

Konkurransen er avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Følg med på SOL.no for flere konkurranser framover! En jeger (Chris Hemsworth) blir befalt av den onde dronningen (Charlize Theron) å ta Snøhvit (Kristen Stewart) med ut i skogen for å drepe henne, men bestemmer seg for å la henne leve. Sammen slår de tilbake mot den onde tyrannen. På rollelisten finner vi blant annet Oscar-vinneren Charlize Theron, som spiller den onde dronningen. Kristen Stewart fra Twilight-filmene spiller Snøhvit, mens Chris Hemsworth fra Thor er jegeren.  Bak filmen står Joe Roth, som også produserte Alice in Wonderland. Ikke nok med det - Florence and the Machine har laget musikk til filmen! Sjekk ut videoen nederst i artikkelen.

Dette kan du vinne

I forbindelse med kinopremieren kan vi lokke med tre premiepakker som vi gir bort til tre heldige vinnere. Hovedpremien er et smykkesett fra Bjørklunds smykkeserie Dråpe. Settet består av kjede og ørepynt, med en blå stein omkranset av små, glitrende steiner. 1. premie - Smykkesett fra Bjørklunds smykkeserie Dråpe - Skinnveske - Eple clutch-veske - Epleanheng i sølv - 2 kinobilletter 2. og 3. premie - Skinnveske - Eple clutch-veske - Epleanheng i sølv - 2 kinobilletter  

Slik kan du vinne

For å vinne denne eksklusive premiepakken må du gi oss svaret på dette spørsmålet: * Hvilken film vant Charlize Theron Oscar for i 2004?

Konkurransen er avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Følg med på SOL.no for flere konkurranser framover!

«Snow White and the Huntsman» har norsk premiere 8. juni.

Trailer

Florence and the Machine - Breath of Life

© 2012 Universal Studios. All Rights Reserved. Dråpe finner du hos din nærmeste Bjørklund forhandler. www.bjorklund.no.