Annonse

Filmkonkurranse: Les Misérables

Filmen «Les Misérables» er aktuell på norske kinoer, og i den anledning kan du vinne tre supre premiepakker hvis du svarer rett på et enkelt spørsmål.

Konkurransen er avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Følg med på SOL.no for flere konkurranser framover! Nå bringes verdens mest spilte musikal i hele sin prakt til kinolerretet, med Tom Hoopers storslåtte og spektakulære filmtolkning av Victor Hugos episke fortelling. I rollene finner vi Anne Hathaway, Hugh Jackman, Helena Bonham Carter og Russell Crowe. Les Misérables er filmversjonen av den populære, globale scenesensasjonen, som er sett av mer enn 60 millioner i 42 land - og på 21 ulike språk - over hele verden. Fremdeles slår musikalen nye rekorder i sitt 27. år. Handlingen i Les Misérables er lagt til 1800-tallets Frankrike, og er en oppslukende fortelling om brustne drømmer og ugjengjeldt kjærlighet, lidenskap, offer og frelse - et tidløst testament til menneskesjelens overlevelsesvilje.

Dette kan du vinne

I forbindelse med kinopremieren kan vi lokke med tre premiepakker som vi gir bort til tre heldige vinnere. Hver vinner får et gavesett med paraply og lammeullskjerf + soundtrack-CD + 2 kinobilletter.

Slik kan du vinne

Konkurransen er avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Følg med på SOL.no for flere konkurranser framover! «Les Misérables» har norsk premiere 18. januar.

Trailer

© 2012 Universal Studios. All Rights Reserved.