Fikk du med deg OnklPs rørende «Vinsjan på Kaia»-tolkning?

- Du har lagt mye av deg selv i den.

(upublisert) Opprettet
Pål «OnklP» Tøien har vært på alles lepper - eller i det minste mp3-spillere - siden han slapp den blytunge men kritikerroste låta «Styggen på Ryggen» i fjor høst. Ringreven har vært en av landets mest respekterte rappere de siste 15 årene, men demonstrerte at talentet hans spenner mye bredere enn det. Det beviste Tøien nok en gang i lørdagens episode av «Hver Gang Vi Møtes», ved å synge sin egen, såre og vindskeive versjon av DDE-sangen «Vinsjan på Kaia». - Du har lagt mye av deg selv i den, takket DDE-frontmannen Bjarne Brøndbo tydelig rørt.
Under har vi samlet noen andre oppsiktsvekkende opptredener i «Hver Gang Vi Møtes» - og en fra «Trygdekontoret» - der store norske artister glir ut av komfortsonen med spektakulært resultat.

Halvdan Sivertsen - Twisted Little Star

Vinni - Sommerfuggel i Vinterland

Samsaya - Tøff i Pysjamas

Stephen Ackles - Satan

Anneli Drecker - Alt Eg Såg

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.