Annonse

«Farmen»-øyeblikkene vi aldri glemmer

Krangling, konservative syn og krasse uttalelser!Det er nok en gang duket for premiere av en av Norges mest populære TV-serie, nemlig «Farmen».

Gjennom flere uker følger vi deltakerne leve sammen på en gård, 100 år tilbake i tid, noe som selvfølgelig skaper både dramatikk og intriger.

Så er det alltid sånn at enkelte øyeblikk og deltakere blir husket bedre enn andre.

Her er syv øyeblikk de fleste av oss husker fra «Farmen».


«Farmen» har premiere i kveld på TV 2 kl 21.40. 


 1. Frank Tore Aniksdal ble tekstet


  (FOTO: Therese Alice Sanne / VG / NTB scanpix)

  I fjorårets sesong var det spesielt én av deltakerne som fikk mye oppmerksomhet. Frank. Og vi husker vel alle da TV 2 måtte tekste programmet fordi seerne ikke forstod hva mannen fra Vigrestad på Jæren sa.


 2. Kranglingen mellom Finn Olav og Olav Harald


  «Alt som hendte mellom oss er historie nå», ble det sagt på finalefesten. Vel, det skjedde jo ganske mye mellom Finn Olav og Olav Harald inne på gården.

  Det var helt klart uenigheter mellom mannfolka og blant annet ble Finn Olav kaldt «en ynkelig og motbydelig mann» av Olav Harald.


 3. Stod fram som homofil


  (FOTO: Therese Alice Sanne / VG / NTB scanpix)

  Daniel Godø fra Ålesund stod fram som homofil for hele Norge. Til Dagbladet fortalte han at han synes det var tøft å bli plassert i den «båsen».


 4. Andreas Nørstruds konservative syn


  «Farmen»-Andreas ble virkelig TV-kjendis etter han deltok i «Farmen» for et par år siden. Han fascinerte de fleste seerne, men provoserte de også med sitt konservative syn på kjønnsroller og religion.

  I 2013 giftet han seg med Maren Andrea Hansen.


 5. Finalen 2014


  1,2 millioner så finalen av fjorårets finale.

  1,2 millioner mennesker, altså!

  Til slutt var det Magnhild Vik som tok seieren foran varaordfører Olav Harald Ulstein.


 6. Vi må aldri glemme Gaute Grøtta Grav  Grøtta Grav! Hvor skal man begynne? Jo, han vant jo den aller første sesongen av «Farmen» i 2001 og ble programleder for realityprogrammet tre år senere, i 2004.

  Siden har vi fulgt han på gårder Norge rundt.

  I fjor platedebute han med albumet Gardsgut, som inneholdt blant annet sangen Knekkebrød. Skiva fikk dessverre ikke toppkarakterer og VGs anmelder skrev blant annet:

  «- Jeg kunne laget eksperimentell jazz», har "stjernen" uttalt til sitt "forsvar". Nei, Gaute. Det kunne du ikke». 7. Snakket med «den andre siden»  Det er alltid mange meninger blant deltakerne på «Farmen» og det ble også diskusjoner da Hilde Ostad fortalte de andre på gården at hun likte å snakke med døde mennesker.

  Flere av deltakerne ble fascinerte da hun fortalte at hun visste hvordan og når hun kommer til å dø.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder