Familien la ut dette sterke bildet på Facebook - nå hylles de verden over

- Jeg er forbløffet over hvor mange som ikke ser forbi nakenheten.

For et par år siden knipset Heather Whitten fra Arizona, USA et bilde av sin mann og deres ett år gamle sønn.

Sønnen Fox led av en ukjent sykdom, skriver Today.com. Gjennom en vinternatt i november 2014 hadde Fox hatt høy feber, kastet opp og hatt diaré. I et forsøk på å berolige han, tok pappaen Thomas med seg sønnen i dusjen.

Det var her bildet ble tatt, som nå, to år senere, har blitt delt over 30.000 ganger på Facebook. I tillegg har over 18.000 lagt igjen kommentarer.

- Håper han aldri vil følge skam


Selv om episoden fant sted for to år siden, valgte nylig Whitten å dele bildet på Facebook. Hun hadde nemlig vist fram bildet tidligere, men da var det flere som hadde reagert på at det var seksuelle undertoner i fotografiet.

Men under bildet på Facebook skriver Whitten at alle familier er forskjellig og at det ikke er noe seksuelt med bildet hun tok. Sønnen Fox ble innlagt på sykehuset samme kveld med salmonella-forgiftning og han ble gitt antibiotika for sykdommen. 

Nå viser hun det stolt fram og sier til Today.com:

- Jeg tror det er sterkt å vise fram et bilde av min sønn i en sårbar situasjon i farens trygge armer. Bildet viser at det hva slags far han er og jeg håper Fox vil se det og aldri føle skam eller forlegenhet, sier Heather.