Familiefaren trodde han skulle få bot. Politiet gjorde i stedet noe han sent vil glemme

Historien går verden rundt.

Forrige uke ble småbarnsfar, LaVonte Dell (28), stoppet av politiet i Michigan, USA. Bilen han kjørte hadde sotede vinduer og han var sikker på at politiet kom til å gi han en bot for de mørke rutene.

- Da jeg så blålysene bak meg falt hjertet til magen og jeg var sikker på at jeg kom til å få en bot. Men politimannen overrasket meg, forteller Dell til ABC News.

Da politimannen, Joshua Scaglione, stoppet 28-åringen var det egentlig på grunn av vinduene, men det var før han oppdaget at datteren til Dell, som er 3 år, satt i baksetet uten bilstol.

Scaglione ba Dell gå ut av bilen så de to kunne prate sammen, men i stedet for å gi han en bot, gjorde han det som nå gir verden gåsehud. 

- Faren fikk tårer i øynene og forklarte situasjonen sin. Han hadde ikke råd til bilsete til datteren. Derfor ba jeg han følge meg til Walmart. Jeg sa at jeg gjerne ville kjøpe en bilstol til datteren, forteller Scaglione til ABC News.

Og politimannen gjorde som hadde lovet, og kjøpte et nytt, rosa bilsete til Dell og datteren. Den 28 år gamle faren delte historien på Facebook og det samme gjorde politiet. Innlegget har blitt delt over 6.000 ganger og fått over 13.000 «likes». 

Se intervjuet med Dell og Scaglione under bildet! 

Legg til sol_no på SnapChat

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder