Erika er gift med med Eiffeltårnet, men utro med Berlinmuren

Her er verdens mest bisarre ekteskap.

Glem alt du trodde du viste om kjærlighet og bryllup. Disse folkene har tatt ekteskap til et helt nytt nivå.

- Detaljene forblir mellom oss

Hvis noen skulle ønske å gifte seg med Eiffeltårnet, er det dessverre opptatt. Erika Eiffel giftet seg med det kjente landemerket i Paris i 2007. - Det var akkurat som at hun ropte å ba noen virkelig legge merke til henne, sier Eiffel om Eifelltårnet. Strukturen og kurvene er visst nok noe av det Eiffel finner mest attraktivt med ektefellen. Men det er tydligvis ikke nok til at hun ønsker å være trofast. Amerikaneren har også et forhold til Berlinmuren. - Folk har veldig lett for å få bilder i hodet av en kvinne og en vegg. Hvordan fungerer det? Det bare gjør det. Men detaljene forblir mellom oss. Og det som er intimt for oss, trenger ikke å bli ansett som intimt for andre. Følelsene for Berlinmuren er så sterke, at hun valgte å flytte fra USA til Tyskland for å være nærmere muren.  

Gift med Berlinmuren

Men Eiffel er ikke den eneste med følelser for muren. Svenske Eija-Riitta Berliner-Mauer har vært gift med Berlinmuren siden 17. juni 1979. Hun het opprinnelig Eklöf, men tok ektemannens etternavn da de giftet seg. Facsinasjonen til muren startet da Fru. Berliner-Mauer var kun syv år gammel. - Jeg kan ikke forklare hvorfor, men jeg tror det var utseende, sier hun til VG. Søndag er det 25 år siden murens fall. Mens resten av verden feirer, er det er smertefull dag for den svenske kvinnen. Når har det gått ytterligere fem år, men sorgen over ektefellens bortgang har neppe blitt noe mindre.  

Gift med et lik

Chadil Deffy ble knust da kjæresten gjennom ti år døde i en bilulykke. Særlig fordi han heller ville prioritere karrièren da hun ville gifte seg med ham. Men det er aldri for seint. Deffy giftet seg med sin kjære Sarinya Kamsook i Thailand januar 2012. Bryllupet fant sted samme dag som hun ble begravet.  

Gift med en katt

Et postbud i Tyskland var såpass glad i katten sin, at han bestemte seg for at de skulle tilbringe resten av livet sammen. Både mannen og katten var iført finstasen på den store dagen.  

Gift med et dataspill

I november 2009 giftet japaneren, som kaller seg Sal9000, med en karakter i et dataspill. Den virituelle karakteren heter Nene Anegasaki og er fra Nintendo DS-spillet Love Plus. Greit nok hun er fra et datingspill, men Sal9000 har kanskje misforstått begrepet nettdating.?  

Gift med en geit

I Sudan bør du være forsiktig med hvem du har sex med. En mann ble tatt på fersk gjerning da han hadde det litt for hyggelig med en geit. Som tradisjonen tilsier var mannen nødt til å inngå ekteskap med geita, for å redde familiens ære. Geita rakk kun få måneder med ekteskap før den døde. (Artikkelen fortsetter under bildet.) Noe av formålet med ekteskapet, skal ha vært å henge ut mannen offentlig. For ordens skyld: Geiten på bildet har aldri vært gift. (FOTO: HALLGEIR VÅGENES / VG)Noe av formålet med ekteskapet, skal ha vært å henge ut mannen offentlig. For ordens skyld: Geiten på bildet har aldri vært gift. (FOTO: HALLGEIR VÅGENES / VG)

Gift med en pute

Lee Jin-gyu er såpass oppslukt av puten sin at han giftet seg med den. Puten en slags kroppspute, og har et bilde av ektemannens favoritt-animefigur på.   

Gift med en dukke

Denne mannen ønsket seg en kone som ikke svarte frekt, brukte opp alle pengene hans eller kom til å forlate ham. I 2000 sto bryllupet mellom en som kaller seg Davecat og en oppblåsbar dukke. Hun kommer forhåpentligvis til å oppfylle ektemannens mange krav.  

Gift med en karusell

Alle forhold har sine opp- og nedturer, men dette ekteskapet tar begrepet til et helt nytt nivå. Amy Wolfe fra New York er gift med en karusell ved navn 1001 Nacht. Hun skal angivelig ha kjørt karusellen over 3000 ganger før de giftet seg. Den enorme ektefellen befinner seg i Pennsylvania, så får håpe Wolfe takler avstandsforhold bra.  

Gift med en delfin

Ifølge bruden Sharon Tendler, var det kjærlighet det første blikk da hun giftet seg med delfinen Cindy. Hun stupte i det, og fridde i januar 2006. Bryllupet skal ha funnet sted i Israel. (Artikkelen fortsetter under bildet.) Den var en slik delfin Sharon Tendler giftet seg med. (FOTO: REUTERS)Den var en slik delfin Sharon Tendler giftet seg med. (FOTO: REUTERS)

Gift med seg selv

På nyttårsaften i 2007 giftet Liu Ye seg med Liu Ye. Nei, det er ikke en navnebror, men han selv. 44-åringen, som utvekslet løfter med en pappfigur av seg selv, innrømmer at ekteskapet er en smule narsissistisk.

Gift med hunden

Det er vanskelig å si nei til en valp, noe Amanda Rodgers beviste da hun giftet seg med Sheba i august 2012. Bryllupet fant sted foran 200 gjester i Kroatia. Rodgers var tidligere gift med et menneske, men det var kortvarig. Får håpe hun har mer flaks i dyreverden. Briten er utrolig nok ikke alene i verden om å være gift med en hund. En indisk bonde, Tamil Nadu, giftet seg med hunden sin for å bli kvitt en forbannelse han hevdet hvilte over ham. Den kommende bruden prøvde å stikke av under seremonien, men det skal visst nok ha vært på grunn av de mange gjestene. Får håpe kona ikke begynner å oppføre seg som ei tispe..