Er dette tidenes mest imponerende musikkvideo? Se den utrolige slutten!

Vi tør ikke tenke på hvor lang tid den må ha tatt å lage.

(upublisert) Opprettet
Amerikanerne i OK Go har lagd poprock de siste 16 årene, men fikk ikke sitt definitive gjennombrudd før Youtube ble populært. I tillegg til å lage musikk står de nemlig bak en lang rekke ekstremt imponerende musikkvideoer med kirurgisk presis koreografi. I dag slapp de videoen for  «I Won’t Let You Down» (øverst), og vi overdriver vel ikke om vi sier at dette er en av de mest imponerende musikkvideoene vi har sett.
Telegraph skriver at videoen ble innspilt i Tokyo-bydelen Chiba med hjelp av flere hundre mennesker og dronemonterte kamera. Hele greia er visst ett sammenhengende klipp, og ikke engang den spektakulære slutten skal være manipulert. Hvis du ikke er kjent med OK Go fra før av, kan du se noen av de andre glimrende videoene deres under.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.