Vis mer

Elevenes spesielle hjemmelekse har tatt internett med storm

Vi trenger flere slike lærere.

(upublisert) Opprettet
Elevene på Bucklebury Primary School i England fikk en lang liste av læreren med ting som skulle gjøres i forkant av en stor prøve. Men det var slettes ikke vanlige lekser.

I stedet for å gi elevene en en en haug med oppgaver å løse og titalls sider å pugge, ga Jenny Thom elevene en langt hyggeligere lekse over helgen. De fikk nemlig beskjed om å ha det mest mulig gøy, skriver Huffington Post.

- Spis is, smil, vær med venner, gjør noe du aldri har gjort før, slapp av, lek i hagen, lag mat, spis mer is eller le til du får vondt i magen, skriver læreren.

Thom gir elevene klar beskjed om å ligge unne ordinært skolearbeid i helgen.

- Dere kan lese gjennom pensum hvis dere føler av dere absolutt må, men gjør det bare maks en time i løpet av helgen.

Den noe uvanlige lekseplanen har fått mye oppmerksomhet etter bilde ble lagt ut på Facebook, skriver TV 2 som først omtalte saken i Norge. Innlegget har allerede blitt delt 63.000 ganger og fått over 70.000 likerklikk.

Læreren avslutter planen med en viktig påminnelse til alle elvene.

- Det er avgjørende at dere bruker de siste dagene før prøven på en klok måte. Husk, dere er alle fantastiske og jeg kunne ikke vært mer stolt av dere.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.