Du vil ikke tro hva Ylvis har lagd musikkvideo om nå

- Det er dette jeg elsker mest i verden.

(upublisert) Opprettet
Ylvis har blitt kjent for sine fengende sanger, og tirsdag slapp de nok en musikkvideo. I kjent stil handler sangen om et noe banalt tema.
I den splitter nye musikkvideoen synger Bård Ylvisåker om det han elsker mest av alt i verden, nemlig yoghurt. Men det er ikke bare vanlig yoghurt, Bård har oppdaget en helt ny type. Her er Ylvis' nye musikkvideo:  

Braksuksess

Ylvis' hittil desidert største hit er The Fox, som i skrivende stund nærmer seg 461 millioner visninger på YouTube. Det er ikke bare Bård og Vegard som imponerer med sitt musikalske talent. Tidligere i oktober slapp de også til sin lillebror, Bjarte Ylvisåker. I musikkvideoen I will never be a star, får vi et innblikk i hvordan det er å leve i skyggen av kjendis-brødrene. Sangen til den hittil ukjente broren ble godt mottatt, og nærmer seg 1 million visninger.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.