Vis mer

Disse ungdommene lever av å lage humorvideoer på nettet

Enkelte har over 200 millioner seere hver måned!

(upublisert) Opprettet


Det er ingen tvil om at videoformatet har kommet for å bli. Vi ser at nettsider og aviser satser mer på nett-TV og at videotjenester blir lansert både på nett og mobil.

En av de største videotjenestene i dag er Vine, et selskap som ble kjøpt av Twitter i oktober 2012. Det tok ikke lang tid før Vine tok helt av, nærmere bestemt sommeren 2013.

I dag er det over 200 millioner brukere av tjenesten, ifølge nettsiden Expandedramblings

På topplista over brukere finner vi mange ungdommer som leker seg med videoformatet, der man kan laste opp videosnutter på seks sekunder. Helt øverst på rangstigen finner vi 19 år gamle Lele Pons som har over 9 millioner følgere og over 430 millioner visninger på videoene sine.

Ja, du leste riktig, over 430 millioner visninger!  

Men det er også flere i Norge som gjør det bra på Vine, som blant annet Vegard Harm.

Vi serverer deg noen av de mest populærere videoene fra de som helt klart tar verden med storm via sine Vine-snutter!


Lele Pons - Jenters problemer

Lele Pons - Viser forskjellen på jenter og gutter

King Bach - når noen betaler med mynter i 2015Vegard Harm - oppskriften på selfieHalvor Harsem - gjør narr av nett-tvThomas Sanders - Mario i virkelighetenJake Paul - forklarer hvordan en hitlåt lagesLogan Paul - redder en katt som en superheltZack King - eksperten på videoillusjonAmanda Cerny - hvordan jenter ser ut i høye hæler
 

 

(Oversikt over de fem mest populære Vine-brukerne fra juli 2015. Skjermdump: tubularlabs)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.