Disse norske låtene har én ting til felles - alle har fått terningkast 1

Er dette virkelig de dårligste låtene fra 2015?2015 nærmer seg slutten og mange velger derfor å mimre tilbake på året som har vært.

Dagbladet mener blant annet at Drakes «Hotline Bling» er årets beste låt, mens NRK P3 kårer The Weekends «Can't Feel My Face» til årets låt.

Ja, 2015 har vært et godt år for musikk, men hva med de låtene som fikk anmelderne til å slå av lyden, rynke på nesa og skrive krasse ord?

SOL har samlet norske låter som ifølge anmelderne ikke fortjener høyre terningkast enn 1.
 1. Gaute Grøtta Grav «Julesangen»


  "Hvorfor, Gaute, hvorfor?", åpner Dagbladets anmelder og fortsetter:

  "I går holdt Gaute Grøtta Grav fortet i årets Farmen-finale. Det første spørsmålet ble innledet ved at Gaute tok en trall fra en kjent og kjær vise. Det var ikke spesielt pent. I dag slipper han en egen julesingel. Det er fortsatt ikke pent."


 2. Staysman & Lazz «En godt stekt pizza»


  Da årets MGP-låter ble anmeldt fikk «En godt stekt pizza» terningkast 1 i både VG, AftenpostenDagbladet, Bergensavisen og Fredriksstad Blad, douens egen lokalavis.

  VGs anmelder skrev blant annet: "For noen tar jo russetiden aldri slutt … Refrenget «Ra ra mann, ta med deg blandevann og drekk deg til møkkamann» (Plumbo-Blokkhus er da bidragsyter her, må vite!) skal altså sanke haugevis av stemmer nedover på kontinentet? Not. Selvfølgelig er jeg humørløs nå, men jeg nekter å dra til Wien i mai med denne ubetydelige imbesiliteten".


 3. Aune Sand slapp «Jordbærmus»-låt


  Kunstneren bak «Jordbærmus» har laget en like meningsløs klubbkalkun, skriver Dagbladets anmelder om Aune Sands forsøk på å lage musikk, og fortsetter:

  "Det er altså slik at låten ikke gjør noen verdens ting med deg. Den bare er. Og den er sykt ræva".