Vis mer

Disse kakene får folk til å måpe

Folk ser ikke ut til å gå lei av å se på dem.

(upublisert) Opprettet
Kakene til den russiske kakebakeren Olga Noskova har tatt nettet med storm. Det ser rett og slett ikke ut til at folk blir lei av å se på dem. De glansede kakene har en så blank overflate at du kan speile deg i dem. Det har fått folk til å stille spørsmålet: Hvordan får hun det til?

Dekan for bake- og konditorfag ved The Culinary Institute of America, Thomas Vaccaro, har svaret. Han forteller til amerikanske TODAY at Noskova bruker en teknikk som kalles «mirror glaze», som kommer fra Frankrike.

- Dette er en gammel teknikk. Kokker har holdt på med mirror glaze i 30 til 40 år, men det er ikke vanlig, sier Vaccaro.

Glasuren består i hovedsak av gelatin, sukker og vann, men de kan lages i mange varianter og med mange smaker.

Noskova er utdannet innen økonomi og har alltid elsket å bake. Det var først i fjor at hun startet å bake profesjonelt, ifølge Buzzfeed.

Lurer du på hvordan du kan lage slik glasur til dine kaker har nettsiden HowToCookThat laget en guide.

Se noen av Noskovas fantastiske kakebildene her:

Kunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.