Disse barnefilmene kommer på kino i vår

Vil du ta med ungene på kino? Her er et utvalg av barnefilmer som kommer på kino frem til juni.

(upublisert) Opprettet
Løvenes Konge 3D (Lion King) går allerede på kino. Knallfilmen fra 1994 er kjent og kjær for mange og er nå å se i 3D. Her er traileren (engelsk tale) , dette ser bra ut:   Gutten og delfinen (Dolphin Tale) kommer på kino med norsk tale 27. januar. En venneløs gutt redder en delfin uten hale. Se traileren (engelsk tale):   Pus med støvler (Puss in Boots) kommer på kino 10. februar. Hvordan var egentlig livet til Pusen før han møtte Shrek og vennene hans? Se traileren (engelsk tale):   Lorax - Skogens vokter (Dr. Seuss The Lorax) er basert på barneboken av Dr. Seuss. 12 år gamle Ted vil kapre drømmejenta og for å få til det må han finne ut mer om Lorax. Filmen har premiere 23. mars. Se trailer (engelsk tale):   Piratene! (The Pirates! Band of Misfits). Disse piratene er ikke så innmari flinke til å være pirater, men de har en drøm ... Filmen har premiere 30. mars. Se traileren (engelsk tale):   En katt i Paris (Une Vie de chat). Katten Dino er kosepus om dagen og kattetyv om natten. Men så blir livet komplisert. Filmen har premiere 27. april. Se trailer (norsk tale):   Thor med Hammeren (Legends of Valhalla: Thor). Tenåringen Thor har masse selvtillit og en magisk hammer. Han slår seg sammen med noen mer eller mindre perfekte guder for å hamle opp med en dronning med skumle planer. Filmen har premiere 11. mai. Her ser du traileren (engelsk tale):   Er det noen andre barnefilmer vi ikke har fått med oss? Gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.