Vis mer

Dette vet vi om NRKs nye serie «Blank»

Lanserte serien i det stille.

(upublisert) Opprettet
Uten noen forvarsel slapp NRK P3 en ny dramaserie natt til søndag. Den nye serien har fått navnet «Blank» og minner, til glede for mange, mye om «Skam». Målgruppen til «Skam» var 16-åringer, men «Blank» sikter seg inn mot en noe eldre gruppe. Det handler om 19-åringer og livet etter videregående.

NRK følger suksess-oppskriften til «Skam»: Det slippes klipp og bilder fortløpende på nettsiden til «Blank». Søndag morgen samles ukens klipp i en ny episode, skriver NRK

Det har så langt blitt lagt ut fire klipp, og vi har blitt introdusert for fem av karakterene. Klippene heter «Hvor er vi», «Vi er stille», «Hvilken dato» og «Kjære samordna». Det har også blitt lagt ut skjermbilder av tekstmeldinger.

Skaperen bak «Blank» er Knut Næsheim. Han har tidligere hatt regi på NRK-serien «Min venn Marlon». NRK er holder kortene svært tett til brystet, men her er det vi vet om karakterene og skuespillerne til nå:

Foreløpig har vi blitt introdusert for fem av karakterene, men det vil trolig dukke opp flere. Ella og Susanne er venninner og deler leilighet. De er begge fra Bergen. Ella har friår og jobber på Plantasjen. Hun ønsker å studere fra høsten, men glemte fristen for Samordnet opptak.

Ella er sammen med Mats. Han er student og jobber med bachelor. Susanne jobber, men utover det er det ikke kjent hva hun driver med. Hun har Tinder, og er trolig singel. Louise og Ragnar dukket nylig opp i et klipp. Det er hittil lite informasjon om de nyeste karakterene - foruten at de er kolleger av Ella på Plantasjen. Louise studerer på OsloMet.

Ella Correia Midjo
Spilles av: Cecilie Amlie Conesa
Se karakterens Instagram-profil her

Susanne Gressum
Spilles av: Maria Sunniva Aasen Sandvik
Se karakterens Instagram-profil her

Kunne ikke laste instagramMats Danielsen
Spilles av: William Greni Arnø
Se karakterens Instagram-profil her

Kunne ikke laste instagramLouise Brettvik
Spilles av: Ikke bekreftet
Se karakterens Instagram-profil her

Kunne ikke laste instagramRagnar
Spilles av: Ikke bekreftet
Foreløpig ingen kjent Instagram-profil

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.