Vis mer

Dette må du vite om Justin Biebers Norgesbesøk

Sikkerhetsansvarlig i ProSec: - Ikke gi barna dine falske forhåpninger

(upublisert) Opprettet


I natt ankom superstjerna Justin Bieber (21) Oslo. 21-åringen som har millioner av fans verden over er i Norge for å promotere sitt kommende album «Purpose».

Også i Norge har Bieber en stor fanskare, noe som ble bevist da han besøkte Oslo i 2012 og 2013.

Les også: 8 ting vi husker fra Justin Biebers tidligere Norgesbesøk

SOL oppdaterer saken! 

SOL samler alt du må vite om Justins Norgesbesøk: 

 1.  Derfor er han i Oslo i dag


  Justin Bieber er på en promoturné, hvor han promoterer hans nye musikk og kommende album «Purpose». Talkshowvertene Thomas Numme og Harald Rønneberg fra «Senkveld» er de som fikk æren av å intervjue superstjerna.

  Bieber skal i tillegg til å bli intervjuet av «Senkveld», spille en eksklusiv konsert for cirka 950 personer på Chateau Neuf. Det har ikke vært mulig å kjøpe billett til konserten.


 2. Hvor bor han?


   

  (Det har møtt om noen fans på utsiden av hotellet hvor Bieber angivelig skal bo. FOTO: Ole Gunnar Onsøien / NTB scanpix)

  Ifølge både Dagbladet og VG, skal han angivelig nå være på Holmenkollen Park hotell, utenfor Oslo sentrum.

  TV 2 skriver at de ved flere anledninger vært i kontakt med Biebers plateselskap, Universal, men at de er svært sparsommelige med informasjon om Biebers Norges-besøk.

  Da han besøkte Norge i 2012 og 2013 bodde han på Petter Stordalens hoteller, sist gang på luksushotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo.


 3. Dette sier politiet og sikkerhetsteamet


  Sikkerheten rundt stjernas besøk har blitt planlagt i flere uker. Markedsdirektør i Universal Music Norge, Gjermund Moastuen, sa allerede til NRK 9. oktober at sikkerheten var ekstremt godt ivaretatt.

  I dag har også sikkerhetsansvarlig i ProSec, Henning Kristiansen, forklart at Biebers opphold i Norge vil være kort. Til TV 2 forteller han at fansen ikke vil få et glimt av ham uten en konsertbillett.

  – Det er kun de med gyldig billett som kommer inn på Chateau Neuf. Området rundt vil bli inngjerdet av to meter høye gjerder som blir dekt til med sort duk, og artisten vil bli kjørt i en bil med sotete ruter, sier Kristiansen til TV 2.


  Til Dagbladet forteller Kristiansen at foreldre bør prøve å overbevise barna sine om at det ikke vil bli mulighet til å se Bieber.

  – De bør holde seg hjemme og se på «Senkveld» istedenfor. Man bør ikke gi dem falske forhåpninger.


 4. Meldte om sykdom: Avlyser ikke


  I går kveld kom det en urovekkende melding fra Bieber selv. På Snapchat la han ut en video hvor han fortalte fansen at han er rammet av bronkitt.

  Det har derfor vært spekulert i om Bieber var nødt til avlyse konserten på grunn av sykdommen.

  Men nå trenger ikke fansen å være bekymret. Universal bekrefter til Dagbladet at konserten ikke står i fare for å bli avlyst.

  - Bieber vil gjennomføre konserten, sier Gjermund Moastuen i Universal.


 5. Gjør ingen intervjuer


  I går var verdenstjerna i Madrid i Spania, som også var et av stoppene hans. Der gjorde han, i motsetning til Norge hvor han ikke gir noen intervjuer, et radiointervju med «Y no te pierdas nada».

  Ifølge Seher.no gikk ikke intervjuet som planlagt - og Bieber stormet ut fra intervjuet fordi han kjente seg overveldet over at det var så mye folk i studio, skal en representant for programmet til El País ha sagt.

  Under hans Norgesbesøk i dag vil han ifølge Aftenposten ikke la seg intervjue av noen under Oslobesøket, bortsett fra Harald og Thomas i «Senkveld».


 6. Dette er planen for kvelden:


  Ifølge TV 2 vil dette være opplegget rundt Justin Bieber i kveld:

  • kl.18.00: Gjester som skal på Senkveld ankommer Chateau Neuf.

  • kl.19.30: Opptaket av Senkveld starter.

  • kl.19.30: Gjester som skal på konsert har oppmøte.

  • Mellom kl. 21.00-22.00: Konserten starter.
 7. Når kan jeg se alt fra besøket hans på «Senkveld»?


  Intervjuet med 21-åringen på «Senkveld» vil allerede bli vist i morgen, fredag 30. oktober, på TV 2 klokken 22.15, skriver TV 2.


  Den eksklusive minikonserten, «Senkveld Spesial: Justin Bieber» sendes fredag 13. november på TV 2.Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.