Vis mer

Dette hadde nok tyven aldri forventet

– Jeg var veldig sint den dagen, sier helten.

(upublisert) Opprettet
En tyv fra Sør-Afrika ble satt ordentlig på plass da han forsøkte å stikke av med tre stjålne mobiltelefoner på et kjøpesenter i Johannesburg.

Jacques Eramus var på senteret lørdag 5. september, da han fikk øye på tyven i det han prøvde å løpe fra flere sikkerhetsvakter. Et overvåkningskamera fanget øyeblikket da Eramus på brutalt vis fikk lagt tyven i bakken med en kraftig kroppstakling.

– Jeg var veldig frustrert og sint den dagen, fordi jeg hadde problemer med mobilen min, sier han til sørafrikanske medier ifølge News9.

Se også: Skikkelig blåmandag for tabbetyv

Han var på vei til en mobilbutikk for å reparere mobilen, da han hørte folk skrike på kjøpesenteret. Sekunder senere så han tyven i det han rundet et hjørne.

Eramus forteller at han aldri før har stoppet en butikktyv.

Han skal ikke ha mottatt en belønning fra kjøpesenteret etter hendelsen.

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.