Vis mer

Dette gleder vi oss til på TV i årets første måneder

Det er mye å glede seg til på skjermen denne vinteren og våren.

(upublisert) Opprettet 1. Mammon


  FOTO: NRK

  Andre sesong av spenningsserien «Mammon» er allerede i gang på NRK 1. En kjent politisk kommentator og journalist i landets største avis blir brutalt myrdet. Det er et klart angrep på ytringsfriheten, og drapet fører til at en politisk kamp mellom statsministeren og finansministeren blusser opp.


  Journalist Peter Verås, spilt av Jon Øigarden, er kollega av den drepte journalisten. Sammen med kollegaens samboer prøver de å finne svar på hvorfor drapet skjedde, og hvilke hemmeligheter som påvirker spillet om makten i regjeringen, skriver Aftenposten.

  Fikk du ikke med deg første episode kan du også se den på nettsidene til NRK. 2. Krig og fred


  FOTO: NRK

  Tirsdag 5. januar sender NRK 1 første episode av serien «Krig og fred», som bygger på Leo Tolstojs roman.

  Vi følger tre unge mennesker i den russiske overklassen. Natasja Rostova lengter etter å oppleve den store kjærligheten, Pierre Bezukhov er full av ideer og gode intensjoner, og prins Andrej Bolkonskij er frustrert over sitt liv og drømmer om heder og ære på slagfeltet, skriver NRK.


 3. Idol


  FOTO: TV 2

  Fredag 22. januar er sangkonkurransen «Idol» tilbake på TV 2. Årets jury består av artistmanager Gunnar Greve, artistene Vinni og Ina Wroldsen, og musikkjournalist Sandeep Singh. Markus Bailey er ny programleder.


 4. Girls sesong 5
  Sesong fem av kritikerroste «Girls» har premiere på HBO Nordic 22. februar. TV-serien handler om en gjeng unge kvinner og deres liv i New York.

  I den femte sesongen flytter Shoshanna til Tokyo, mens resten av gjengen blir igjen i New York. Marni skal også gifte seg med en person som foreløpig er ukjent for seerne, skriver Side2.


 5. Ukens vinner
  Bjarte Tjøstheim, Steinar Sagen og Tore Sagen, kjent fra radioprogrammet «Radioresepsjonen», sitter klare i TV-studioet med panelshowet «Ukens vinner». Første program sendes på NRK 14. januar.

  Her skal de blant annet diskutere hvem som har greid seg best i ukens nyhetsbilde. Til slutt vil de diskutere og vitse seg frem til en vinner.


 6. Innesperret


  FOTO: NRK

  Den islandske krimserien «Innesperret», starter på NRK 11. januar. I serien som er på ti episoder, blir et lemlestet lik skylt opp på havet. Politiet tror morderen er ombord i en ferge som legger til kai like etter, og ingen passasjerer får forlate båten.

  Samtidig truer uvær og snøfall med å isolere byen fra omverdenen.


 7. Hver gang vi møtes


  FOTO: TV 2

  «Hver gang vi møtes er tilbake på TV 2 med nye artister 9. januar. Dette er femte sesongen, og i år er det Wenche Myhre, Jørn Hoel, Eva Weel Skram, Admiral P, Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen og Ravi som deltar.

  De flytter inn på idylliske Kjærnes gård for å hylle hverandre gjennom å lage enge versjoner av hverandres låter.


 8. Med livet som innsats


  FOTO: NRK

  Programleder og fysiker Andreas Wahl stoler hundre prosent på naturlovene. I TV-serien «Med livet som innsats» på NRK følger vi med fra idéstadiet til det store eksperimentet der Andreas kaster seg ut i det ene halsbrekkende stuntet etter det andre, for å overbevise seerne om at Einstein og Newtons teorier holder.

  Første program ble sendt på NRK 3. januar, men finnes fortsatt på nettsidene til NRK.


 9. Game of Thrones sesong 6


  FOTO: Nick Wall/HBO / AP / NTB Scanpix

  HBO har bekreftet at den sjette sesongen av fantasy-serien «Game of Thrones» vil legges ut på HBO Nordic i april.

  Serien er basert på bøkene til George R.R. Martin. Serien handler om flere familier som ønsker å erobre Jerntronen i kongeriket Westeros. Fansen spekulerer nå i hva som har skjedd med «Jon Snow». Er han virkelig død, eller vil han komme tilbake?Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.