Vis mer

Dette gleder vi oss til i den nye sesongen av «Broen»

Vil vi bli like begeistret for Sagas nye makker Henrik, som vi var for Martin Rohde?

(upublisert) Opprettet 1. Kleine samtaler med Saga


  Saga Norén, spilt av Sofia Helin, er ikke kjent for å ha de beste sosiale antennene - Og vi elsker henne for det. Som i eksemplene i videoen nedenfor: 2. Å høre Bob Dylans låt i serien


  Bob Dylan later til å like «Broen». Manageren tilbød serieskaperne å bruke en låt billig - uten at de hadde spurt. Foto: AP

  Produsent Anders Landström sier til Aftonbladet at produksjonsteamet fikk en spesiell e-post under innspillingen. Avsenderen var Bob Dylans manager.
  - Manageren lurte på om det var mulig å inkludere Bob Dylans musikk i serien, sier Landström til Aftonbladet, og ler.

  Vanligvis bruker de kun tradisjonell filmmusikk i serien, men annen musikk kan brukes, for eksempel når det spilles musikk fra en bilradio eller lignende. Landström forteller at de har funnet et sted hvor Dylans låt «The ballad of a thin man» passer veldig bra.

  I andre tilfeller har produksjonsteam måttet betale ca. en million kroner for å legge musikk inn i en film. «Broen»-teamet betalte kun en symbolsk sum.


 3. Å se hvordan Sagas nye makker er


  Etterforskeren Henrik (Thure Lindhardt) blir Sagas (Sofia Helin) nye makker. FOTO: NRK

  I tredje sesong av «Broen» får Saga Norén ny partner. Kim Bodnia som spilte Sagas makker Martin Rohde i de to første sesongene, var så misfornøyd med hvordan rollefiguren hans utviklet seg at han han valgte å trekke seg fra tredje sesong av «Broen», skriver Dagbladet.

  Sagas nye partner er den danske politimannen Henrik Sabroe, som spilles av Thure Lindhardt, melder SVT.

  På spørsmål om han ønsker å sammenligne Henrik og Martin svarer han:
  - Nei, det tror jeg ikke man kan, for de er to forskjellige mennesker med ulike historier, behov og tankesett, sier Lindhardt.


 4. Å få vite mer om Sagas fortid


  Sagas mor dukker opp i sesong 3. FOTO: NRK

  I tredje sesong dukker Sagas mamma opp, og vi får vite mer om Sagas fortid.
  Sofia Helin, som spiller rollen som Saga, har uttalt til SVT at det var enda mer spennende, enda mer utfordrende og enda mer utmattende å spille Saga i denne sesongen.

  - Til dels har hun det tøft når sesongen begynner. Hun har mislyktes i kjærlighet og vennskap. Da dukker moren hennes opp, og det er ikke en hyggelig mor å se igjen. Saga trodde hun hadde stengt døren for henne og deres fortid. Derfor har det vært en tøff sesong for Saga, og da blir det tøft for meg også, sier Sofia Helin.


 5. Å få svar på ubesvarte spørsmål etter andre sesong


  Kanskje får vi svar på spørsmålene vi satt igjen med etter forrige seseong. FOTO: NRK.

  Etter siste episode av sesong to var det flere spørsmål vi ikke hadde svaret på:
  Hvilket lovbrudd var det Saga Norén begikk for å fengsle foreldrene sine?
  Hvem var hovedmannen bak miljøterrorismen?
  Og har Martin Rohde tatt livet av Jens i fengselet?

  Om seerne får svar på spørsmålene, er fremdeles uklart, skriver NRK.


 6. Å stifte bekjentskap med Sagas nye kolleger


  Manusforfatterne synes det er hyggelig at en så stor andel norske seere følger med på TV-serien. FOTO: NRK.

  Det vil ikke bare være en ny makker Saga skal forholde seg til i den nye sesongen, men også et nytt lag politifolk som etterforsker krimsaker i Øresund-regionen.

  Serieskaperne har røpet til SVT at Saga blir tvunget til å forholde seg til nye kolleger og helt nye situasjoner som hun aldri har vært i tidligere. Kjenner vi Saga rett betyr det flere minneverdige situasjoner.


«Broen» har premiere på NRK1 klokken 21.30 mandag 28. september.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.