- Dette er for drøyt, Ylvis!

Fansen er splittet om ny Ylvis-video.

(upublisert) Opprettet
Ylvis slapp tirsdag nok en ny musikkvideo under talkshowet I kveld med Ylvis. Den populære brødreduoen, gjør et forsøk på å lære universet om det mannlige kjønnsorgan med deres nye sang «Ytterst på tissen». I musikkvideoen, drar de ut i verdensrommet for å ha seksualundervisning med romvesener. Teksten er enkel: «Ytterst på tissen, sitter tuppen på tissen, sitter hullet på tissen». Se den nye videoen i bunn av artikkelen.
Det er ikke bare teksten som gjør at musikkvideoen skiller seg ut fra resten av Ylvis-sangene. Denne gangen har de valgt å animere hele videoen, hvor vi får følge brødrenes ferd ut i verdensrommet.

- Elendig sang

Reaksjonene hagler inn både på YouTube og Facebook-siden til I Kveld med Ylvis. Mottakelsen på musikkvideoen har vært splittet. Noen elsker den, mens andre ikke kan skjønne hva Ylvis driver med. - Finnes det en grunn til at sangene bare blir mer og mer tragisk for hver uke, spør en av Ylvis' Facebook-følgere. - Det er den rareste sangen som jeg har hørt. Får den flere millioner seere på nettet, immigrerer jeg til Arvika, skriver en annen. Andre mener at sangen er altfor drøy. - Nivå 0! Fy flate, for en elendig sang!

Setter seg på hjernen

Men ikke alle er like negative til «Ytterst på tissen». De som har fulgt med Ylvis lenge, kjenner den kanskje igjen fra brødrenes radioprogram O-fag på P3. - Jaggu på tide! Jeg har sunget på denne i flere år, hevder en på Facebook. - Rar sang, men på en eller annen merkelig måte så er den fascinerende! Ylvis gutta kan det de holder på med! - Godt dere slår et slag for den klassiske prompehumoren. Fantastisk! Andre har allerede rukket å få sangen på hjernen. - Takk for den! 33-årsgammel trebarnsmor kommer til å synge «Ytterst på tissen» i flere dager! Også kommer ungene til å gjøre det samme. Igjen og igjen. Se Ylvis' nyeste video:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.