Det ser ut som tanta di - det er det ikke

Det er en hund i tanteklær.

(upublisert) Opprettet
En fullt påkledd hund vandrer gatelangs på to bein i Leshan i Kina som om det var den mest naturlige ting i verden. Flere hoder snur seg for å se på den lille sirkushunden. – Hunden er så søt og nydelig. Det er vanskelig å tro at den kan gå så bra, sier en forbipasserende ved navn Luo til CCTV. – Å herregud! Dette er uvanlig. Denne hunden går jo akkurat som et menneske, sier Tang, en annen forbipasserende. Den ett år gamle puddelen har på seg både skjorte, skjørt, hatt og ryggsekk, og går oppreist på bakbeina som et hvilket som helst menneske. Eieren Zhu har brukt to måneder på å lære opp hunden til å gå på to bein. Han har hatt hundetrening som hobby i nesten 20 år. Nå klarer den lille puddelen hans å gå nesten to kilometer oppreist. Ifølge Zhu, blir hunden også ivrig og logrer med halen når han finner frem det tantete kostymet.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.